Bli matchad

Embassy House Medborgarplatsen 3

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Embassy House Medborgarplatsen 3.

PrisvärtNära kommunikationer

1600

Anläggnings storlek

6

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Cafeteria

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Embassy House Medborgarplatsen 3. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Embassy House Medborgarplatsen 3 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Embassy House Medborgarplatsen 3. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Embassy House.

Fast plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Embassy House.

Om Embassy House Medborgarplatsen 3, Södermalm

Kontorshotell på Södermalm - Embassy House Medborgarplatsen 3 I de livliga söderhallarna vid Medborgarplatsen hittar du detta prisvärda kontorshotell på plan 8. I byggnaden finns, utöver kontorshotellet, restauranger, hantverksbodar, butiker och en biograf. Hit tar du dig enkelt med tunnelbanan till Medborgarplatsen som stannar alldeles i närheten av kontorshotellet, du kan även ta dig hit med bussar som stannar i närheten samt med pendeltåget som stannar vid Stockholm Södra station. Hos Embassy House på Södermalm har du access 24/7, kaffe och mötesrum med mera ingår i priset. Välkomna till ett prisvärt kontorshotell på Södermalm!

Om Embassy House

Ett prisvärt kontorshotell med anläggningar både på Östermalm och på Södermalm. Atmosfären här är avslappnad och kreativ. Embassy House lägger stor vikt vid att skapa en miljö där medlemmarna trivs!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten