Bli matchad

Coworking Office Göteborg

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Coworking Office Göteborg.

Bra FörbindelserFin Utsikt

270

Anläggnings storlek

2

Mötesrum

Öppnades Juli 2017

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Coworking Office Göteborg. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Coworking Office Göteborg vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Coworking Office Göteborg. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

Om Coworking Office Göteborg, Lindholmen

Letar ni efter kontor med utsikt? Då har ni kommit helt rätt! Med en oslagbar utsikt där varje kontor har utsikt mot vattnet, är Coworking Office mycket trevligt placerat på Lindholmens kajkant mitt emot Göteborgs hamn på Anders Carlsson gata 14. Kontorshotellet ligger endast 7 minuter från City och Nordstan med bussen. Den oslagbara utsikten skapar ett ovanligt bra ljusinsläpp i lokalerna, vilket i sin tur skapar en väldigt ljus och härlig atmosfär. På våning 6 på Anders Carlssons gata 14 hittar man Coworking Office. Kontorshotellet är av det mindre slaget och därmed väldigt familjärt med sina 270 kvadratmeter. De fokuserar mycket på det personliga här och alla hyresgäster får väldigt bra service. Hos Coworking Office kontorshotell på Lindholmen finns kontor anpassade för upp till 4 personer samt platser i öppet landskap att hyra. Platser i öppet landskap kallas här för “Poolplatser”. Som medlem hos Coworking Office får man, utöver sitt kontor eller arbetsplats, även tillgång till kontorshotellets nätverk och nätverksträffar. Det finns gott om parkeringsplaster i området. Kontorsrummen är försedda med eget lås. Anläggningen är trivsamt och fräscht möblerad med helt nya, moderna möbler. Normalt finns höj- och sänkbart skrivbord, snygga svarta kontorsstol i mesh och låsbart förvaringsskåp med både lådor och jalusi. Varmt välkomna till ett personligt kontorshotell på Lindholmen.

Om Coworking Office

Coworking Office har drivits i egen regi på Lindholmen i Göteborg sedan 2017. Coworking Office fokuserar mycket på det personliga mötet och att hyresgäster ska känna sig välkomna. Här är en familjär stämning och god service. Coworking Office har legat på Anders Carlssons gata 14 sedan sin start, och har i dagsläget inga planer på att öppna nya anläggningar utan fokuserar helt på att sina hyresgäster ska trivas så bra som bara möjligt på deras nuvarande kontorshotell. I samma hus som Coworking Office har kontor, hyr bland bland andra Einride kontor, och tvärs över gatan finns ett bra utbud av gym, restauranger och annan närservice. Många som hyr kontor hos Coworking Office går gärna ner till älven och fikar eller äter lunch.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten