Bli matchad

C/O Bredden

Se alla lediga kontor på kontorshotellet C/O Bredden.

Modern inredningPrisvärt

1639

Anläggningsstorlek

10

Mötesrum

Öppnades Juli 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Gym

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på C/O Bredden. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på C/O Bredden vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om C/O Bredden, Upplands Väsby

Care of workspaces senaste tillskott som är planerat att öppna i juli 2023. Ett kontorshotell beläget i den nya delen av Bredden, placerat mitt emellan Stockholm C och Arlanda. Det strategiska läget gör att det finns riktigt bra kommunikation till bland annat Bromma flygplats som bara ligger 30 minuter bort och nära access till pendeln samt bussar som tar dig vart du vill. Hit tar du enkelt bilen där det finns över 3000 parkeringsplatser med laddstolpar att tillgå. Nya Bredden är ett område som växer snabbt. Granne med Scandic Hotell som har en stor tropisk inomhus-trädgård, perfekt plats att ta en AW på eller hyra deras stora konferens som tar upp till 1800 personer. I området finns också gym, paddel- och tennishallar samt landets första hamambad. Fullt serviceutbud i närheten med andra ord, det finns till och med ett hunddagis. Här finns stora fina grönområden precis utanför dörren vilket gör det enkelt att ta en paus och promenera i skogen. Anläggningen kommer att erbjuda loungeplatser och möblerade rum i storlekar från 9 till 55 kvm med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar samt låsbara skåp. Fri tillgång på kaffe, te, varm choklad, mötesrum, kök, wi-fi och skrivare. Hos C/O kan man ta del av alla deras andra anläggningar där du även kan få tillgång till stora konferensrum, gym och mycket annat.

Om C/O

C/O startade 2018 och fokuserar på kontorshotell i Stockholms kranskommuner, söderort och norrort. Deras kontorshotell ligger på orterna Älvsjö, Handen, Kista, Bredden och Sollentuna. C/O drivs av fastighetsbolaget Revelop som arbetat med aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter och kontor sedan 2004. Profi Fastigheter har fokus på Storstockholm och omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Verksamheten drivs i egen regi och organisationen består av ungefär 35 medarbetare. De har som mål att vara framstående inom hållbar förvaltning och utveckling av fastigheter, så att de alltid ger ett mervärde till kunder, hyresgäster och samhället i stort. Med C/O bygger de smartare kontorslokaler för moderna företag. På några av deras kontorshotell erbjuds gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter. C/O tycker de att det är smartare att hålla erbjudandet enkelt, och låta kunderna själva välja om de vill gå på (och betala för) yogakurser eller föreläsningar. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten