Bli matchad

Berghs c/o

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Berghs c/o.

KreativtPodd- och fotostudio

600

Anläggnings storlek

7

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Möblerad

Dusch

Bar

Cafeteria

Inspelningsstudio

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Berghs c/o. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Berghs c/o vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Berghs c/o. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats på Berghs där du kan nyttja deras faciliteter.

Om Berghs c/o, Östermalm

I området Hjorthagen på Östermalm ligger Berghs kontorshotell där coworking samsas om byggnaden med studenterna och personalen på skolan. Hjorthagen ligger vid Ropsten och gränsar till Norra Djurgården. Ett fint och inspirerande läge med restauranger och café i närheten. Buss och tunnelbana tar dig till T-centralen på lite drygt 20 minuter. Byggnaden är på totalt 3500 kvm uppdelat på tre våningsplan. Det nedersta planet är anpassat för undervisning. Översta planet består av coworking och mötesrum, entréplanet består av reception, café, aula och workspace. Anläggningen erbjuder flexibla lösningar med allt från enskild plats till egna kontorsrum eller ytor. I byggnaden finns möjlighet att hyra fotostudio med tillbehör och poddstudio. Även klassrummen och aulan går att hyra. Aulan kan möbleras för allt från föreläsningar och workshops till middagar och konserter. Här har du tillgång till två våningsplan, du är även inbjuden till sociala event som Berghs school of communication anordnar och kan köpa fika samt AW-öl i deras fik.

Om Berghs

c/o Berghs är en del av Berghs School of communication och erbjuder coworking i rymliga och inspirerande lokaler mitt i en av branschens kunskapshubbar. Oavsett om du är frilansare, en mindre byrå eller ett nystartat företag så har de tagit fram format som ska passa dig!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten