Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Vasagatan, 7, Stockholm för 7 personer

Vasagatan 7 - Stockholm

 • Storlek

  22 m²
 • Arbetsplatser

  7
 • Fönster

  Ja
 • Inflytt

  Tillgänglig

Beskrivning

Kontoret är beläget högst upp i huset med panoramafönster, ett härligt ljusinsläpp och utsikt över Vasagatan och Stockholm city's takåsar. Bilden i annonsen är på ett rum av liknande storlek på anläggningen.

7A

Vill du ha ditt företag ett stenkast från Arlanda Express, blicka ut över Nybroviken eller vara belägen intill livfulla Odenplan?

Oavsett så är vi övertygade om att ni kommer att trivas!
Anläggningarna ser olika ut men har samma höga service med dig som hyresgäst i fokus.

Vi erbjuder små kontorsrum, enskilda arbetsplatser och loungelösningar. För det större företaget som vill ha egen lokal med fullservice har vi även större kontorsytor med möjlighet till egen ingång. Våra representativa miljöer i kombination med konferenslokaler inbjuder till lyckade kundmöten. Med fokus på flexibilitet och personlig service strävar vi efter att du ska trivas och växa hos oss.

Vasagatan 7 - Stockholm

7A Centralen
I myllret på Vasagatan hittar du en anläggning som lever upp till sitt namn. Med fem minuter till tåget och tjugofem minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för att koppla ihop dig med resten av världen.

Här får du tillgång till både konferens och kontor i ombonade lounger, konferensrum med panoramautsikt och ljusa kontor. I en anläggning som bjuder på det bästa av två världar.

Välkommen till 7A Centralen.

I våra kontor får ditt företag förutsättningen att växa. Oavsett var i utvecklingen du befinner dig. Det märks på våra olika koncept. Tre anläggningar i centrala Stockholm – alla med sin egen prägel. Ombonade lounger för dig som vill ha en plats att landa mellan möten. Arbetsplatser med skrivbord att komma tillbaka till. Och förstås:

Egna kontor i alla storlekar, från några enstaka till hundratals kvadratmeter.

Vi hjälper dig att hitta din plats.

Virtual Office
För dig med behov av adress och mötesmöjligheter på Stockholms bästa adresser..
Pris. 1900 kr/mån

Business Lounge
Business Lounge är den perfekta lösningen för dig som vill arbeta flexibelt i en kreativ miljö. I medlemskapet får du tillgång till alla våra tre anläggningar på Strandvägen, Odenplan, Centralen och väljer den som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.
Pris. 4500 kr/mån

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade privata kontorsrum i olika storlekar på tre attraktiva adresser i centrala Stockholm. Kontorsrummen varier från några enstaka till hundratals kvadratmeter och vi har hyresgäster från större väletablerade bolag till mindre startup företag, från alla branscher.

Hos oss får du det bästa läget för kontor och konferens. Blicka ut över
Nybrovikens vatten, smittas av Odenplans puls eller nå tåget runt knuten. Med
femstjärnig service och kontor i alla storlekar skapar vi möten och miljöer där
ditt företag kan känna sig som hemma. Kort sagt:
En upplevelse utöver det förväntade.

Välkommen till oss på visning!

Filer

Planritning

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal