Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Vasagatan, 16, Stockholm för 6 personer

Vasagatan 16 - Stockholm

 • Storlek

  16 m²
 • Arbetsplatser

  6
 • Fönster

  Nej
 • Inflytt

  2019-07-31
 • Mer services

  Kostnadsfri frukost varje dag AW på fredagar Reception Gym Parkering

Beskrivning

Eget kontorsrum för upp till 6 personer. Rum nr. 54.

Convendum

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom.

Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 12st anläggningar i centrala Stockholm som finns eller etableras under 2020. Deras signum är en professionell miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer.

Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för bolag med behov av hundratals arbetsplatser.

Vasagatan 16 - Stockholm

Vasagatan 16 är Convendum's flagship anläggning mitt i centrala Stockholm vid Centralstationen. Anläggningen är 2 våningar och 3300kvm. Det som utmärker denna anläggning är de många och stora loungeanläggningarna belägna i ljusatrium vilket ger goda möjligheter till att ta sig ut från det egna kontoret och ta med sig datorn till loungen. Anläggningen har en exklusiv och modern inredning och en god mix av både större och mindre företag. Vid ingången finns en stor bemannad reception med möjlighet till att köpa förtäring, och varje morgon serveras det kostnadsfri frukost i anslutning till entrén.

I fastigheten finns en gemensam takterass med utsikt över Stockholm, ett gym, omklädningsrum och möjlighet till parkering.

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal