Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Västra Järnvägsgatan, 3, Stockholm för 4 personer

Västra Järnvägsgatan 3 - Stockholm

 • Storlek

  10 m²
 • Arbetsplatser

  4
 • Fönster

  Ja
 • Inflytt

  Tillgänglig

Beskrivning

Eget kontorsrum för upp till 4 personer. Rums nr. 810. Exempelbild på rum för 4 personer.

Convendum

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom.

Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 12st anläggningar i centrala Stockholm som finns eller etableras under 2020. Deras signum är en professionell miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer.

Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för bolag med behov av hundratals arbetsplatser.

Västra Järnvägsgatan 3 - Stockholm

Direkt utanför Stockholms Centralstation och mitt emot Waterfront building har Convendum en av sina mest centrala anläggningar. Denna yta karakteriseras av sina ljusa lokaler tack vare höga fönster i en relativt smal huskropp som gör att lokalen känns väldigt levande. Anläggningen ligger på plan 8 och 9 vilket gör att utsikten är fantastisk. På denna anläggning är det större fokus på de enskilda kontorsrummen och inte lika mycket loungeyta, även fast det finns både lounge och pentry på båda våningsplanen.

Rummen varierar från 10 - 43 kvadratmeter och det går att sitta allt från enmansbolag till upp till 50 arbetsplatser beroende på tillgång. Samtliga rum ligger mot fasad och har fönster.

Med 1 minuts promenad till Stockholms Centralstation har man direkt närhet till samtliga kommunikationslinjer i Stockholm samt Arlanda Express.

Filer

Planritning

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal