Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Regeringsgatan, 52, Stockholm för 30 personer

Regeringsgatan 52 - Stockholm

 • Storlek

  102 m²
 • Arbetsplatser

  30
 • Fönster

  Ja
 • Inflytt

  Tillgänglig

Beskrivning

5st rum I egen hörna av Convendums anläggning på Regeringsgatan 52, som är en lite mindre anläggning. Se planritning.

Convendum

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom.

Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 12st anläggningar i centrala Stockholm som finns eller etableras under 2020. Deras signum är en professionell miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer.

Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för bolag med behov av hundratals arbetsplatser.

Regeringsgatan 52 - Stockholm

Regeringsgatan 52 är en Convendumanläggning som sticker ut från deras andra anläggningar med den något mindre storleken 2300kvm samt den trevliga sekelskiftescharmen. Här är det högt i tak, stukaturer, samt rolig utsikt ut mot stadens puls på Regeringsgatan. Rummen är i blandade storlekar och här är det ännu enklare att skärma av sig från andra, då det är fasta väggar mellan alla rum. Det finns totalt 19 kontorsrum och 4 bokningsbara mötesrum, plus en lounge och en coworking-yta.

Filer

Planritning

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal