Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Kungsgatan, 60, Stockholm för 5 personer

Kungsgatan 60 - Stockholm

 • Storlek

  18 m²
 • Arbetsplatser

  5
 • Fönster

  Ja
 • Inflytt

  2020-07-01

Beskrivning

Rum för 5 arbetsplatser i avskild del av entréplan nära loungen. Utsikt mot innergård. Se planlösning för placering. Första bilden i annonsen visar exempel på rum i liknande storlek.

iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, och har idag 2st anläggningar på Kungsgatan mitt i centrala Stockholm. Dem flesta företag som väljer iOffice är mellan 1-15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen, och de konkurrenskraftiga priserna.

Kungsgatan 60 - Stockholm

iOffice Kungsgatan 60 är iOffice nyaste anläggning i angränsning till Hötorget. Anläggningen är 2000kvm fördelat på 2 arbetsplan och har kontorsrum i varierande storlek från 8-40kvm. Hyresgäster och deras gäster välkomnas i den trevliga entrén där även konferensanläggningen ligger, med kapacitet på upp till 18 personer i ett pampigt styrelserum ut mot Kungsgatan. På entréplan finns även den stora matsalen där frukost serveras och iOffice högkvalitativa kaffe finns. Här når man även den trevliga innergården. Ovanvåningen består utav en blandning av kontorsrum och mötesrum.

Filer

Planritning

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal