Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Klarabergsviadukten, 63, Stockholm för 2 personer

Klarabergsviadukten 63 - Stockholm

 • Storlek

  9 m²
 • Arbetsplatser

  2
 • Fönster

  Nej
 • Inflytt

  2019-05-01

Beskrivning

Rum för 2 arbetsplatser, utan fönster, på plan 1. Tillgängligt 2019-05-01.

United Spaces

United Spaces är ett expansivt coworking-space som idag ägs av en av Sveriges största fastighetsägare, Castellum. United Spaces började med sin första anläggning i Waterfront Building ovanpå centralen i Stockholm, och har idag 5 anläggningar runt om i Sverige. Sen etablering år 2000 är United Spaces en av de mest erfarna aktörerna på marknaden.

United Spaces kännetecknas av moderna anläggningar med inspirerande och kreativa arbetsplatser och strävar efter en förstklassig produkt på bra adresser. De har möjlighet att ta emot allt från enmansbolag till corporate solutions för upp mot 100 anställda.

Förutom själva kontoren satsar United Spaces mycket på nätverkandet mellan medlemmar och anordnar allt från frukostar till events, AW's och andra trevliga aktiviteter så att de som sitter på en United Spaces anläggning ska få ut så mycket som möjligt av sina grannar. Som medlem på en United Spaces anläggning har man tillgång till samtliga andra.

Klarabergsviadukten 63 - Stockholm

Välkommen till United Spaces i Waterfront Building på Klarabergsviadukten 63 – Stockholms främsta knutpunkt för företag.

AKTIVITETSBASERAT ARBETE
United Spaces är designat utifrån idén om aktivitetsbaserat arbete, baserat på de fyra elementen: luft, jord, eld och vatten. Hos oss kommer du alltid att hitta en plats som passar dina behov. I stället för att jobba från ditt privata skrivbord hela dagen får du en mix av lounger, öppna kontorslandskap, tysta zoner, kreativa hörn, telefonbås och inspirerande platser där du kan tanka ny energi.

LOUNGER FÖR ENERGI – ELLER AVKOPPLING
När du behöver ny energi är vårt loungeområde den perfekta platsen att vara på. Arbeta omgiven av andra människor, med möjlighet att knyta nya kontakter. I loungen finns fåtöljer, vadderade arbetsstationer, sittplatser för två och soffor för gruppsamtal. Många av våra medlemmar väljer även att ha sina vardagliga möten i loungen.

KONTOR FÖR ETT HÄLSOSAMMARE ARBETSLIV
I vårt öppna kontorslandskap kan du välja ditt skrivbord för dagen – eller timmen. Det är upp till dig! Alla skrivbord är höj- och sänkbara och har ergonomiska stolar. Du kan också få din egen förvaringsbox för att lämna kvar dina värdesaker över natten om du vill.

TYSTA ZONER FÖR ABSOLUT FOKUS
Ibland behöver du total tystnad för att kunna fokusera. I våra Silent Zones har vi skapat en stämning inspirerad av naturen. Forskning har visat att människor blir lugna av att vara nära naturen.

TELEFONBÅS FÖR EXTRA VIKTIGA SAMTAL
Behöver du få tag i din partner för att bestämma vad ni ska äta till middag eller få ett godkännande av din kund på det bästa erbjudandet någonsin? Då passar telefonbåsen perfekt. Vi har många telefonbås, du behöver aldrig gå långt för att hitta ett.

KAFÉ OCH BAR FÖR PERFEKT MINGEL
Statistiken visar att de bästa idéerna uppstår i duschen. Det nästbästa stället är vid kaffemaskinen där spontana möten sker. Vi har vår egen barista, kafé och bar! Vi har också fullt utrustade kök för våra medlemmar.

Filer

Planritning

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal