Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Katarinavägen, 15, Stockholm för 12 personer

Katarinavägen 15 - Stockholm

 • Storlek

  36 m²
 • Arbetsplatser

  12
 • Fönster

  Nej
 • Inflytt

  2019-04-01
 • Mer services

  Konferensanläggning

Beskrivning

Privat kontorsrum för upp till 12 personer. Rums nr. 544.

Convendum

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom.

Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 12st anläggningar i centrala Stockholm som finns eller etableras under 2020. Deras signum är en professionell miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer.

Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för bolag med behov av hundratals arbetsplatser.

Katarinavägen 15 - Stockholm

Med en storslagen utsikt över Gamla Stan och Djurgården är detta co-working space ett av Stockholms häftigaste. En inspirerande miljö och stor möjlighet till flexibla lösningar är några av ledorden för Katarinavägen 15. Planlösningen består av ovanligt stora loungeytor utmed hela lokalen där utsikten mot vattnet hela tiden är synlig, vilket gör hela anläggningen väldigt trevlig att vistas i. Rummen ligger för det mesta i mitten av lokalen och tar tillvara på ljuset, och går att få från 12kvm och uppåt. Här sitter allt från fåmansbolag till tidigare hyresgäster så som Storytel (60 arbetsplatser), VOI (100 arbetsplatser) med mera.

Som en av få kontorshotell på Södermalm är detta en must-see location om ni vill sitta centralt och i ett spektakulärt kontor.

Direkt tillgång till tunnelbana och bussar gör att kommunikationerna från detta läge är utmärkta.

Convendum har våning 5 och 3 i Glashuset, där plan 5 är i höjd med Katarinavägen samt en stor konferensanläggning på plan 2 med hörsal för upp till 100 personer.

Filer

Planritning

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal