Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Fleminggatan, 18, Stockholm för 20 personer

Fleminggatan 18 - Stockholm

 • Storlek

  54 m²
 • Arbetsplatser

  20
 • Fönster

  Nej

Beskrivning

Detta är ett exempelrum, storlek och pris kan komma att skilja sig från det som visas efter aktuellt utbud på anläggningen.

2st 15kvm rum och 2st 12kvm rum i fyrkant med möjlighet att ta ner vägg emellan, för totalt upp till 20 arbetsplatser. Se planritning för exakta vakanser.

Convendum

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom.

Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 12st anläggningar i centrala Stockholm som finns eller etableras under 2020. Deras signum är en professionell miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer.

Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för bolag med behov av hundratals arbetsplatser.

Fleminggatan 18 - Stockholm

Fleminggatan 18 öppnade i februari 2020 och ligger i vad som i folkmun känns som Trygghansa-huset, mitt emellan Fridhemsplan och T-centralen på Kungsholmen. Anläggningen kännetecknas av extremt högt i tak och en helt egen konferensvåningpå bottenplan. Anläggningen ligger på markplan och är Convendum's mest prisvärda alternativ i city!

Här finns rum mellan 9-21 kvm som går att kombinera ihop i alla storlekar. Det finns även möjlighet att hyra en egen avskärmad del på ca 350kvm för företag på mellan 30-50 anställda.

Fleminggatan har även några av de största loungeytorna utav alla kontorshotell i Stockholm, vilket gör att man har mycket yta förutom sina egna rum att nyttja. Det finns även ett helt våningsplan för konferens med både vanliga konferensrum och storskaliga konferensytor i biosittning.

Filer

Planritning

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal