Vill du hyra ut din lokal?


Yta.se är en tjänst utformad för att sammankoppla lokalsökande företag och hyresvärd på effektivaste möjliga sätt. Genom att bidra med mycket information till det lokalsökande företaget i deras sökprocess samt göra djupgående behovsanalyser av verksamheten kan vi leverera intressenter som är långt fram i sin beslutsprocess till dig som hyresvärd.

Om du tillhör någon av följande kategorier så kan vi hjälpa dig att hitta hyresgäster till dina lokaler:

  • Fastighetsägare
  • Kontorshotell / Co-working space
  • Lokalkonsult
  • BRF

Följande säger våra kunder efter att ha anlitat yta.se:

"Yta.se var professionella, enkla att arbeta med och uthyrningsprocessen gick smidigt. De levererade seriösa hyresgäster att välja mellan till lokalen. I slutändan lyckades vi också höja hyran och öka intäkterna till föreningen."
Nikolai Pino
Brf Tre Liljor i Stockholm
"Vår förening hade försökt på många sätt att hitta en ny hyresgäst till vår lokal, dessvärre fick vi inga intressenter som vi kunde gå vidare med. Vi fick då ett tips om Yta.se, vi bestämde oss att gå vidare med dem och några veckor senare hade vi fler intressenter från flera områden. Bland dessa intressenter fann vi en ny hyresgäst som vi tecknat hyresavtal med. Vår förening kan varmt rekommendera Yta.se."
Håkan Egerborn
/Ordförande
Brf Engelbrekt i Linköping

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande och hjälper dig att komma igång med att hyra ut dina lokaler via yta.se

Tim Andersson
Tim Andersson
Mobil: 076-340 35 51
Mail: tim@yta.se