Bli matchad

16 lediga rum på coworking spaces att hyra i Övriga södra, Malmö

Hitta och jämför 1 coworking spaces hos 1 olika coworkingoperatörer i Övriga södra, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Övriga södra kostar det från 5,300kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking i Övriga södra

Totalt finns det över 440kvm coworkingyta i Övriga södra. Den största coworkinganläggningen är FirstOffice Dragörkajen, som är 440kvm stort. I genomsnitt är varje coworking-space 440kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på coworking i Övriga södra. I Övriga södra är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

FirstOffice Dragörkajen

Övägen 8, Övriga södra, Malmö

Utsikt
Gratis mötesrum

16 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FirstOffice Dragörkajen

16 lediga kontor just nu

Kontor från 5 300 kr/person/mån

Medlemskap från 4 500 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell i Limhamn, med fantastisk utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark. Ljus anläggningen med privata kontorsrum i storlekarna 7-30 kvm med tillgång till mötesrum och gemensamma ytor. Lunchrestaurang i byggnaden samt bra utbud i området.

Snabbfakta om coworking space i Övriga södra, Malmö

Antal kontorshotell i Övriga södra1
Antal operatörer i Övriga södra1
Antal lediga kontor i Övriga södra16
Antal kvadratmeter kontorshotell i Övriga södra440
Billigaste priset5,300kr/person/månad
Högsta priset5,300kr/person/månad
Populärt alternativFirstOffice Dragörkajen
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar