Få hjälp

309 lediga rum på coworking spaces att hyra i Malmö

Jämför bland över 309 kontor på 21 coworking spaces i Malmö. Vi har samlat alla lediga kontor på Malmös coworking spaces på ett och samma ställe. Boka en visning direkt eller ta kontakt med våra kontorsexperter så hjälper vi er se över marknaden kostnadsfritt!

Genetor The Corner Hyllie

Hyllie allé 40, Hyllie, Malmö

Terrass
Modern inredning

4 lediga kontor just nu

Nybyggd och inspirerande kontorshotell precis vid Malmös nya affärsdistrikt Hyllie Station. En modern anläggning som passar både små och stora företag.

Mindpark Carlsgatan 12A

Carlsgatan 12A, City, Malmö

Centralt läge
Nära kommunikationer

4 lediga kontor just nu

Mindpark kontorshotell vid Malmö C erbjuder privata kontor för upp till 10 personer, eget skrivbord i öppen yta samt flexibla coworkingplatser, med tillgång till mötesrum. Café finns i anläggningen samt stort utbud av restauranger och service utanför porten.

FirstOffice Mobilia

Fosievägen 6, Fosie, Malmö

Utsikt
Mötesrum ingår

13 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell på Fosievägen i Malmö erbjuder för 1-2 personer i storlekarna 13-19 kvm. Mötesrum ingår samt tillgång till arbetsplatser och mötesrum i alla deras anläggningar i Sverige.

Genetor Malmö C

Centralplan 8, City, Malmö

Centralt läge
Kreativ miljö

6 lediga kontor just nu

Centralplan 8 i Malmö är en unik anläggning med modern inredning och flexibla kontorslösningar.

Space Club Baltzarsgatan

Baltzarsgatan 18, City, Malmö

Centralt läge
Nära kommunikationer

16 lediga kontor just nu

Space Club kontorshotell i centrala Malmö erbjuder flexibla kontorslösningar på två plan, i ljusa och moderna lokaler. Här finns privata kontorsrum samt flexplatser i öppen yta, med tillgång till mötesrum, gemensamma ytor och en takterass.

Mindpark Hyllie

Hyllie Boulevard 35, Hyllie, Malmö

Miljövänligt
Kreativ miljö

68 lediga kontor just nu

Mindpark Malmö Hyllie är en WELL-certifierad anläggning som erbjuder kontorsrum och enskilda arbetsplatser. Här finns bistro med frukost och lunch samt en riktigt fin takterrass. Bra kommunikationer till centrala Malmö och bra utbud av service i området.

Spaces Nordenskiöldsgatan

Nordenskiöldsgatan 11, City, Malmö

Nära kommunikationer
Terass

36 lediga kontor just nu

Regus kontorshotell på Universitetsholmen i Malmö erbjuder kontorsplatser i privata rum eller öppna ytor. I byggnaden finns både restaurang och café och det är gångavstånd till Malmö City samt centralstationen.

Regus Hyllie Stationstorg 31

Hyllie Stationstorg 31, Hyllie, Malmö

Fin utsikt
Bra service

39 lediga kontor just nu

Regus kontorshotell i Hyllie i Malmö erbjuder kontorsplatser i en ljus anläggning med fin utsikt över Öresundsbron. Anläggningen ligger strax utanför city med närhet till Emporia och stationen som snabbt tar dig till centrala Malmö eller Kastrups flygplats.

Växthuset Elbegatan

Elbegatan 5, City, Malmö

Centralt läge
Nära kommunikationer

8 lediga kontor just nu

Växthuset kontorshotell ligger i Nyhamnen, precis vid Malmö C. Anläggningen erbjuder kontor med tillgång till pentry och mötesrum i alla deras anläggningar i Sverige och Danmark. Goda kommunikationer samt möjlighet att hyra parkering vid fastigheten.

High Court Malmö

Malmöhusvägen 1, City, Malmö

Unik byggnad
Centralt läge

36 lediga kontor just nu

High Court är ett unikt kontorshotell med både wow-faktor och hemmakänsla. Här finns kontorsrum i storlekarna 7-40 kvm med tillgång till mötesrum, telefonrum och loungeytor. En gång i veckan serveras frukost och ibland arrangeras evenemang och föreläsningar.

Växthuset Föreningsgatan

Föreningsgatan 26, City, Malmö

Centralt läge
Ljusa lokaler

7 lediga kontor just nu

Växthuset på Föreningsgatan är ett centralt kontorshotell i en fin fastighet. Anläggningen är fördelad på tre våningar med kontor och gemensamma utrymmen. Goda kommunikationsmöjligheter precis utanför byggnaden samt tillgång till bil- och cykelparkering.

The Ground Malmö

Bredgatan 4, City, Malmö

Relaxed
Kreativ miljö

8 lediga kontor just nu

The Ground kontorshotell ligger i centrala Malmö och har en avslappnad och kreativ miljö med familjär stämning. Här finns privata kontorsrum för 1-20 arbetsplatser, med tillgång till mötesrum och gemensamma utrymmen.

Regus Adelgatan 21

Adelgatan 21, City, Malmö

Gratis mötesrum
Centralt läge

9 lediga kontor just nu

Regus kontorshotell på Adelgatan i Malmö city erbjuder privata kontor och coworkingplatser i nyrenoverade lokaler i en gammal och charmig byggnad. Mötestimmar ingår i medlemspriset.

FirstOffice Dragörkajen

Övägen 8, Övriga södra, Malmö

Utsikt
Gratis mötesrum

15 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Limhamn, med fantastisk utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark. Ljus anläggningen med privata kontorsrum i storlekarna 7-30 kvm med tillgång till mötesrum och gemensamma ytor. Lunchrestaurang i byggnaden samt bra utbud i området.

Quick Office Västra Hamnen

Östra Varvsgatan 4, City, Malmö

Centralt
Takterass

7 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Västra Hamnen i Malmö erbjuder allt från enskilda arbetsplatser till kompletta kontorslösningar för större företag. Anläggningen är ett modernt fullservice kontorshotell med fin utsikt och hela tre takterrasser.

United Spaces Nordenskiöldsgatan 24

Nordenskiöldsgatan 24, City, Malmö

Modern inredning
Kreativ miljö

17 lediga kontor just nu

United Spaces kontorshotell i Malmö erbjuder flexibla kontorslösningar för både små och stora företag. Modern och ljus anläggning med bara några minuters promenad från Malmö centralstation.

FirstOffice Västra Hamnen

Östra Varvsgatan 2, City, Malmö

Ljusa lokaler
Nära kommunikationer

7 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Västra Hamnen är en nyöppnad anläggning som erbjuder privata kontorsrum, enskilda arbetsplatser samt BigOffice-lösningar. Området är livfullt och har ett stort utbud av restauranger och service samt bra kommunikationer till Malmö C.

FirstOffice Dalaplan

Ystadvägen 17, Fosie, Malmö

Gratis mötesrum
Modern inredning

8 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell vid Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad. Den ljusa och moderna anläggningen erbjuder privata kontorsrum för 1-6 personer i storlekarna 9-65 kvm. Området är lätt att ta sig till med lokaltrafik, bil eller cykel.

FirstOffice Bulltofta

Höjdrodergatan 25, Öster, Malmö

Gratis mötesrum
Ljusa lokaler

1 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Bulltofta i Malmö är en hemtrevlig anläggning som erbjuder kontorsrum i storlekarna 9-20 kvm med tillgång till mötesrum, lounger och gemensamma ytor. Anläggningen ligger i Bulltofta industriområde med goda kommunikationsmöjligheter.

Växthuset Jägersrovägen

Jägersrovägen 10, Öster, Malmö

Parkering
Hundvänligt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Växthuset kontorshotell i Fosie i Malmö är en nyrenoverad anläggning med kontor i olika storlekar med tillgång till mötesrum i alla deras anläggningar. Nära till både Pågatågen och bussar in till centrala Malmö. Gratis parkering vid fastigheten.

Regus Triangeln Station

Sankt Johannesgatan 2, City, Malmö

Nära kommunikationer
Parkering

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Regus kontorshotell vid Triangelns station i centrala Malmö erbjuder privata kontorsrum och arbetsplatser i öppen yta. Anläggningen erbjuder även mötesrum, parkering, cykelförvaring och terass. Närhet till restauranger, butiker, kommunikationer och grönområde.